Ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring hjælper dig, hvis du ved uheld laver skade på andre personer eller andre personers ting. Yndlings er en ansvarsforsikring uden en indboforsikring. Normalt er en ansvarsforsikring inkluderet i en indboforsikring, og du kan kun købe en ansvarsforsikring, hvis du også køber en indboforsikring. Sådan er det ikke med Yndlings. Vi har skilt forsikringerne ad, så du selv vælger, hvad du vil forsikre. Har du kun brug for en ansvarsforsikring, så kan du nu købe det, uden også at skulle købe en indboforsikring.

Ansvarsforsikring

Hvornår har du brug for en ansvarsforsikring?

Du har brug for en ansvarsforsikring, hvis du er skyld i en ulykke, hvor en anden person kommer til skade, og der bliver rejst et erstatningskrav mod dig. Den type sager kan koste millioner i erstatning, og uden en ansvarsforsikring hænger du selv på regningen. Det er også en ansvarsforsikring, der hjælper dig, hvis du kommer til at ødelægge andre personers ting.

Ansvarsforsikring vigtig
Ansvarsforsikring pris

Hvad koster en ansvarsforsikring?

Hos Yndlings koster den kun 19 kr./md. Dette gør den til Danmarks billigste ansvarsforsikring. Når du køber en ansvarsforsikring, får du genhusning og retshjælp med i købet.

Hvorfor vælge en ansvarsforsikring hos Yndlings?

Når du køber en personlig ansvarsforsikring fra Yndlings, får du samtidig genhusning og retshjælp med i købet. Det er tre basisforsikringer til kun 19 kr/md.

Spar penge

Spar penge
Yndlings er Danmarks billigste forsikring

Øjeblikkelig virkning

Øjeblikkelig virkning
Du er forsikret med det samme

Personlig forsikring

Personlig forsikring
Forsikre kun det der betyder mest

Fleksibilitet

Fleksibilitet
Din forsikring kan pauses efter behov

Et trygt køb

Et trygt køb
Yndlings er udviklet af Alm. Brand

Genhusning

Genhusning hjælper dig, hvis din bolig bliver ubeboelig efter en skade, og du har brug for at blive genhuset et andet sted. Genhusning dækker udgifter til ud- og indflytning i op til 12 måneder, udgifter til opmagasinering af dine ting og andre rimelige merudgifter i forbindelse med flytningen. Normalt er genhusning inkluderet i en indboforsikring, og du kan kun få genhusningsdækning, hvis du også køber en indboforsikring. Sådan er det ikke med Yndlings. Vi har skilt forsikringerne ad, så du selv vælger, hvad du vil forsikre. Ansvarsforsikringen fra Yndlings til inkluderer automatisk en genhusningsforsikring.

Genhusning
Retshjælp

Retshjælp

Retshjælp hjælper dig, hvis du skal i retten i en privat sag. 
Normalt er en retshjælp inkluderet i en indboforsikring, og du kan kun få retshjælpsdækning, hvis du også køber en indboforsikring. Sådan er det ikke med Yndlings. Vi har skilt forsikringerne ad, så du selv vælger, hvad du vil forsikre. Ansvarsforsikringen fra Yndlings inkluderer automatisk en retshjælpsforsikring.

Dækning
Spørgsmål og svar

Hvad dækker forsikringen?

Med Yndlings har du altid en ansvarsforsikring, retshjælp og genhusning, det hjælper dig således:

Hvis du gør skade på andre personer

Ansvarsforsikringen dækker, hvis du er ansvarlig for, at en anden person kommer til skade og der bliver rejst et erstatningskrav mod dig.

To eksempler:

  • Hvis du på din cykeltur kommer til at køre ind i en person, som kommer til skade.
  • Hvis du på skituren kommer til at køre ind i en person, som kommer til skade.

Yndlings ansvarsforsikring dækker op til 10 mio. kr. for personskade


Hvis du laver skade på andres ting

Ansvarsforsikringen dækker, hvis du er ansvarlig for, at en andens ting bliver ødelagt og du skal erstatte det ødelagte.

Tre eksempler:

  • Hvis du på en cykeltur kommer til at køre ind i en parkeret bil.
  • Hvis du sætter din taske på bordet, men overser din venindes briller, så de går i stykker.
  • Hvis du uheldigvis vælter et glas rødvin, udover din venindes nye dyre kjole.

Vær opmærksom på, at vi ved såkaldte gæstebudsskader opkræver en selvrisiko på 10% af skadens beløb, dog mindst 500 kr. En gæstebudsskade er, når du kommer til at ødelægge andres ting, når du er på besøg i deres hjem.

Yndlings ansvarsforsikring dækker op til 3 mio. kr. for skade på andres ting. Forsikringen dækker ikke skader på dine egne ting. For at sikre dine egne ting, skal du købe en tingforsikring.


Hvis din bolig bliver ubeboelig efter en skade

En genhusningsforsikring hjælper dig, hvis en vandskade har gjort din bolig ubeboelig. I sådan et tilfælde dækker Yndlings udgifter til genhusning. Genhusning betyder, at du i en midlertidig periode flytter fra din egen bolig til en midlertidig bolig.

Genhusningsforsikringen dækker udgifter til ud- og indflytning i op til 12 måneder, udgifter til opmagasinering af dine ting og andre rimelige merudgifter i forbindelse med flytningen.


Hvis du har brug for hjælp i retten

Retshjælpsforsikringen betaler dine udgifter til en advokat, hvis du skal i retten i en privat sag.

Et eksempel kan være, hvis du er uenig med din boligudlejer om lejens størrelse eller istandsættelse af en lejlighed du flytter fra. Det kan også være, hvis du er uenig med producenten om en fejl på dit nye tv.

Vær opmærksom på, at en retshjælpsforsikring ikke dækker udgifter til almindelig advokatrådgivning eller i forbindelse med erhvervs- eller ansættelsesforhold.

For at vi kan hjælpe dig, skal der være rimelig grund til at indbringe uenigheden for domstolene. Derudover skal sagen behandles i et klagenævn, hvis det er muligt.


Spørgsmål og svar

Sådan anmelder du din skade

Klik på fanen "Skade" i toppen af skærmen.

Vælg "Anmeld skade" og følg vejledningen.


Hvad er en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikrings formål er at betale for dig, hvis du er ansvarlig for, at en anden person kommer til skade, eller hvis du ødelægger en anden persons ting.

Det kan blive meget dyrt for dig, hvis du fx er skyld i en ulykke, hvor en anden person kommer slemt til skade.

Denne type af sager kan koste mio. kr. i erstatning, og hvis du ikke har en ansvarsforsikring, skal du selv betale.


Hvad er retshjælp?

En retshjælpsforsikring betaler dine udgifter til en advokat, hvis du skal i retten i en privat sag.

Det er dyrt at føre retssager, og forsikringen hjælper dig, så du har adgang til retssystemet ved uenigheder.

Fx dækker retshjælp sager mod udlejer om lejens størrelse, eller hvis du er uenig med fabrikanten om en mangel eller fejl på dit nye tv.


Hvad er genhusning?

Genhusning betyder, at man i en periode flytter fra sin egen bolig til en midlertidig bolig, fordi ens egen bolig er blevet ubeboelig efter en skade.

Bliver din bolig ubeboelig efter en skade, kan ekstraudgifterne til en midlertidig bolig og opmagasinering af dine ting løbe op i rigtige mange penge. Derfor er en genhusningsforsikring vigtig.


Du er i sikre hænder

Yndlings er udviklet af Alm. Brand. Vi er et af Danmarks største forsikringsselskaber og har mange års erfaring med forsikring, bank og pension. Du er således i sikre hænder og er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for råd og vejledledning.

Yndlingsanbefalinger

Facebook ikon

Stefan, 26

Det bedste forsikringsselskab, jeg nogensinde har mødt!!!
Min telefon gik i stykker, og jeg lagde en besked om, hvad der skete. Ikke mere end en uge efter havde jeg fået penge til en ny!! Elsker Yndlings, kunde for livet. Bare signup hos dem... har ikke 10 stjerner men max 5 dem får de!

Star Star Star Star Star
Facebook ikon

Michell, 22

“Jeg eftersøgte en god og fair forsikring til min nye computer og fandt Yndlings, der fungerer fuldstændig upåklageligt og altid yder en super service… Jeg købte ikke alene Yndlings grundet den billige pris, men også fordi de dækker eventuelle skader inden for 24 timer – på den måde føler jeg mig tryg.”

Star Star Star Star Star
Facebook ikon

Casper, 19

“Jeg var så uheldig at smadre min telefon, men heldigvis havde jeg mobilforsikring fra Yndlings. Jeg anmeldte skaden samme dag, som telefonen gik i stykker - allerede næste dag var sagen klaret og pengene overført. Yndlings får virkelig tommel op på service”

Star Star Star Star Star

Tingforsikringer

Mobil

Mobil

Dækker ved tyveri og skade. Fx hvis du taber din telefon, og du skal have repareret skærmen.

Computer

Computer

Dækker ved tyveri og skader. Fx hvis du spilder kaffe i tastaturet.

Cykel

Cykel

Dækker ved tyveri og skader. Fx hvis din cykel bliver stjålet eller udsat for hærværk.

Tablet

Tablet

Dækker tyveri og skader. Fx hvis din tablet skal repareres, fordi den er smadret eller ikke kan tænde.