Tilbage
maj
1

Danske unge: Forsikring er vigtigere end Netflix

Stik imod manges opfattelse prioriterer danske unge forsikring meget højt. Det viser en ny undersøgelse.

 

Kilde: Analyseinstituttet Norstat. 475 unge i alderen 18-34 har deltaget i undersøgelsen. 735 i andre aldersgrupper har ligeledes deltaget.

 

De ansvarlige unge

Kun 4 procent af de unge i aldersgruppen 18-34 år mener, at forsikringer er spild af penge. Samtidig vælger de unge faktisk forsikring over Netflix, nye devices og byture, når de skal vælge, hvad deres penge skal gå til. Her er, hvad de unge i undersøgelsen helst vil bruge deres penge på (i prioriteret rækkefølge):

  • At være forsikret
  • At have råd til at spise godt
  • At være medlem af fagforening og a-kasse
  • At have råd til at rejse
  • At kunne gå i byen, i biografen eller til andre kulturbegivenheder jævnligt
  • At kunne se mine yndlings TV-programmer, serier og sport
  • At have de nyeste devices (telefoner, tablets, computere)
  • At kunne give penge til velgørenhed

 

Kilde: Analyseinstituttet Norstat. 475 unge i alderen 18-34 har deltaget i undersøgelsen. 735 i andre aldersgrupper har ligeledes deltaget.


Det er dog stadig blandt de unge, der er flest, som ikke har en forsikring. Men det er der råd for. Hos os kan man nøjes med at tegne de mest basale og billigste forsikringer.

Yndlings er Danmarks billigste ansvarsforsikring
Den største barriere for unge mennesker, der ikke har købt sig de mest basale forsikringer, er prisen, har de fortalt os. 

Det har vi besluttet os for at gøre noget ved. Derfor har vi oprettet Yndlings - som er Danmarks billigste ansvarsforsikring til kun 19 kr./md. 

Det svarer til, hvad du kan købe en pose chips for på tanken. Det er nu så billigt at forsikre sig, at alle har råd til det.

 

Køb en billig ansvarsforsikring her

 

P.S Som bonus, når du køber en ansvarsforsikring hos Yndlings, så får du genhusning og retshjælp oven i hatten og stadigvæk kun til 19 kr./md.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 87 10 18 10, eller skriv til os via chatten eller vores Facebook-side. Så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel