Tilbage
maj
20

Elektronikforsikring: Vi smadrer flest mobiler om sommeren

Sommeren er den tid på året, hvor vi smadrer flest mobiltelefoner. Det har vi konstateret på baggrund af antal af mobilskader, der er blevet anmeldt hos Alm. Brand i 2017.

 

 

 

Juli er farlig for din mobiltelefon

Juli måned har samme effekt på en mobiltelefon, som tyngdekraften synes at have på en leverpostejmad. Den lander altid "upside - down", og noget tyder på, at i juli lander vores mobiler generelt mere uheldigt end resten af året. 

Resultatet er, at de går i stykker, og du får behov for en elektronikforsikring.

Så måske er det tid til at få tegnet den mobilforsikring. Så er du nemlig dækket, hvis uheldet rammer dig og din telefon i juli.

Yndlings er Danmarks billigste mobilforsikring

Du kan forsikre din mobiltelefon mange steder, men vælger du Yndlings fra Alm. Brand, så vælger du en billig elektronikforsikring - uden selvrisiko.

Yndlings er forsikring on demand.

Yndlings er et 100% digitalt forsikringsprodukt, hvor alt fra køb til skadeanmeldelse foregår online. Produktet er målrettet til dig, der har brug for en billig, nem og fleksibel forsikring.

Der er ingen selvrisiko eller bindingsperiode på en Yndlingsforsikring.

Med i købet får du altid en ansvarsforsikring, så er du nemlig også dækket, hvis du kommer til at ødelægge en anden persons mobiltelefon eller ting.

 

Beregn prisen på din mobilforsikring her

 

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så kontakt os via chatten, ring til os på 87 10 18 10, eller skriv til os via vores Facebook-side. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel