Tilbage
apr
5

Forsikringen til Bloggeren

Vi kvajer os vel alle, spørgsmåler er, hvor galt det går? Der er tre personer, som har inspireret os til at opfinde Yndlings. Kender du én af dem? Læs her historien om den ene. Den uforsikrede blogger - Sofie.

Kvajpander - Bloggeren

 

Hvad er det værste, der kan ske for en blogger, instagrammer, influenter eller en you-tuber? Kunne det have noget med en telefon at gøre?

Sofie er 23 år, blogger og nu én Yndlings - i mere end én forstand. 

Dengang Sofie måtte undvære en telefon
Det var sidste år, at Sofie måtte undvære sin telefon i næsten tre uger!?

Det var pænt irriterende, for Sofie har en madblog, og den var netop begyndt at få et acceptabelt antal følgere, som gjorde, at nu var det sjovt at skrive, og der var folk, der forventede, at Sofie skrev.

Sofie skriver ikke kun på bloggen, hun er også ganske flittig på Instagram, hvor hun dagligt poster billeder af mad og relaterede emner til mad.

Men en dag gik det galt.

Sofie tabte sin iPhone lige ned i den varme suppe. Det ødelagde både suppen og telefonen.

Ser du, dengang fandtes Yndlings ikke, og Sofie havde ingen telefonforsikring. Hun var iøvrigt også studerende, og brugte de fleste af pengene på mad og restaurantbesøg, så derfor havde hun heller ikke en fed opsparingskonto (desværre).

Et par måneder forinden havde Sofie købt en iPhone 7, og efter suppe-uheldet havde hun brug for at købe endnu en. Men det var der ikke råd til.

I desperation endte hun med at købe en ny telefon på afbetaling, men der gik tre uger, inden hun fik den, og den blev alt for dyr at købe.

Det skulle aldrig ske igen
Derfor har Sofie nu købt en telefonforsikring hos Yndlings. Det koster hende 49 kr./md. at forsikre hendes iPhone 7. Det svarer til prisen på en Café Latte på Sofies yndlingscafé, det har hun det helt okay med.

For nu har Sofie Danmarks billigste telefonforsikring, og skulle hun kvaje sig igen, så er der hurtig skadebehandling og ingen selvrisiko.

Det bedste er måske, at en telefonforsikring hos Yndlings bliver automatisk billigere i takt med, at den bliver ældre. 

Hvad vil det koste at forsikre din telefon?

 

Beregn din pris her

 

Gør som Sofie - forsikre din telefon
Du kan forsikre dine yndlingsting. Af alle tingforsikringer, er telefonforsikringen den mest valgte.

Vi forstår godt hvorfor. Det gør Sofie også.

Når du køber en telefonforsikring hos Yndlings, behøver du ikke at købe en stor forsikringspakke eller en indboforsikring. Du kan vælge at købe en personlig forsikring, som kun dækker de ting, der har værdi for dig, og på den måde holder du udgiften til forsikringer nede på laveste niveau.

 

Køb en telefonforsikring

 

P.S. Som en ekstra bonus, får alle der forsikrer deres ting gennem Yndlings en ansvarsforsikring med i prisen. Den bør alle jo have - blogger eller ej.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 87 10 18 10, eller skriv til os via vores Facebook-side. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel