Tilbage
apr
6

Forsikringen til Gameren

Det her er en historie fra det virkelige liv om Gameren Cille, der muligvis spiller lidt for meget Counter Strike, men hvem gør ikke det? Cille kunne i princippet også hedde Bjørn eller alt mulig andet. Pointen er blot, at Cille af og til er lidt af en kvajpande, og én dag kvajede hun sig så meget, at hun inspirerede os til at opfinde en ny Yndlingsforsikring. Læs her historien om en af de personer, som har inspireret os til Yndlings.

Kvajpander - Gameren

Nå, men her er så Cille.

Cille lever normalt et godt og ubekymret liv lige midt i Aarhus centrum, hvor hun deler lejlighed med Noller.

De to er ikke enige om ret mange ting, men de er da fuldstændig enige om, at fritiden er bedst brugt bag skærmen med en cola "on the right".

Ud over at gå lidt skole, så bruger Cille faktisk det meste af sin tid på at spille Counter Strike med vennerne. Hvis hun ikke spiller, så streamer hun e-sport på Twitch.

Cille kan godt se sig selv som en del af Astralis-teamet. Det kræver dog, at hun træner. Derfor gamer Cille på den gode side af 20 timer om ugen.

Det var netop i en af de såkaldte træningstimer, at Cille blev lidt for begejstret, og kom til at vælte en nyåbnet cola ud over computertastaturet.

Den tirsdag eftermiddag røg Cilles drøm om Astralis-teamet, for der gik et halvt år, før hun havde råd til at købe en ny computer igen.

Gå aldrig ned på udstyr
I - seks - måneder måtte Cille se til, at Noller slog hendes rekorder. Det skulle aldrig ske igen, lovede Cille sig selv.

Derfor har Cille nu købt en computerforsikring hos Yndlings.

Det koster hende 65 kr./md. at forsikre hendes computer, som er et år gammel.

Det svarer til en six pack kolde dåse cola. Det betaler hun med glæde for at give Noller baghjul i Counter Strike.

Så på den måde inspirerede Cille os, for man må aldrig gå ned på udstyr. Derfor opfandt vi en forsikring, der giver dig mulighed for at forsikre dine yndlingsting.

Skulle Cille kvaje sig igen, så er der hurtig skadebehandling og ingen selvrisiko.

Det bedste er måske, at en computerforsikring hos Yndlings automatisk bliver billigere i takt med, at den bliver ældre. 

Hvad vil det koste, at forsikre din computer?

 

Beregn din pris her

 

Gør som Cille - forsikre din computer
Du kan forsikre dine yndlingsting. Af alle computerforsikringer er MacBook forsikringen den mest valgte. 

Vi forstår godt hvorfor. 

Når du køber en computerforsikring hos Yndlings, behøver du ikke at købe en stor forsikringspakke eller en indboforsikring. Du kan vælge at købe en personlig forsikring, som kun dækker de ting, der har værdi for dig. På den måde holder du udgiften til forsikringer på laveste niveau.

 

Køb en computerforsikring

 

P.S. Som en ekstra bonus, får alle der forsikrer deres ting gennem Yndlings en ansvarsforsikring med i prisen. Den bør alle jo have - gamere eller ej.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 87 10 18 10, eller skriv til os via vores Facebook-side. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel