Tilbage
apr
10

Forsikringen til Vovepelsen

Vi kvajer os vel alle engang imellem, spørgsmålet er blot hvor meget? Og hvor galt det går?  Læs her historien om den en af de personer, som har inspireret os til Yndlings. Den uforsikrede Vovepels - Jacob. 

Kvajpander - Vovepelsen

Jacob lever et liv på kanten. Han er en vaskeægte Vovepels, der af og til overvurderer sit talent. Én gang gik det for alvor galt.

Kickflippet - der var knap så flippet
Det er jo ikke fordi, at Jacob ikke er god til at stå på Skateboard. Det er han faktisk.

Han er muligvis bare ikke altid helt så god, som han selv tror, eller også er han bare lidt uheldig.

Dengang han kickflippede over Jørgens Volvo, der endte det med at koste ham på den gode side af 50.000 kr. For Jacob havde ingen ansvarsforsikring.

Ansvarforsikring til alle
Jacob er en helt almindelig lærling på 19 år, der er ualmindelig uheldig. Alene på den baggrund, skulle man mene, at Jacob burde have købt sig en ansvarsforsikring for længe siden. Så er han da i det mindste forsikret, når han smadrer andres ting. 

For godt nok tjener man ikke mange penge som lærling, men at spare på købet af de basale forsikringer, er sjældent et godt valg.

Jacob inspirerede os til at opfinde en ansvarsforsikring, der er så billig, at alle har råd til at forsikre sig. 

Yndlings er Danmarks billigste ansvarsforsikring
Den største barriere for unge mennesker, der ikke har købt sig de mest basale forsikringer, er prisen, har de fortalt os. 

Det har vi besluttet os for at gøre noget ved. Derfor har vi oprettet Yndlings - som er Danmarks billigste ansvarsforsikring til kun 19 kr./md. 

Det svarer til, hvad du kan købe en pose chips for på tanken. Det er nu så billigt at forsikre sig, at alle har råd til det - Vovepels eller ej.

 

Køb en billig ansvarsforsikring her

 

P.s Som ekstra bonus, når du køber en ansvarsforsikring hos Yndlings, så får du genhusning og retshjælp oven i hatten og stadigvæk kun til 19 kr./md.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 87 10 18 10, eller skriv til os via vores Facebook-side. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel