Tilbage
jan
30

Jeg er studerende, hvilken en indboforsikring skal jeg vælge?

Er du studerende og på jagt efter en billig indboforsikring? Måske har du spurgt dig selv, behøver jeg overhovedet en indboforsikring? eller findes der et billigere alternativ? Yndlings er det billige alternativ til de traditionelle indboforsikringer, men om det er noget for dig, det afhænger af din situation. Læs med her, og bliv klogere.

Anna læser på seminaret, bor med en roomie og ejer ikke mange værdifulde ting.

Peter og Marie, studerer cand.polit., bor sammen og har skrabet både surfergrej og en designsamling sammen. De er alle flyttet hjemmefra og er derfor ikke længere dækket af fars eller mors forsikring. De leder alle efter den billige løsning, men er det den samme løsning de har brug for? 

For Anna er prisen afgørende
Anna er 23 år og netop flyttet sammen med to veninder i en lejlighed i Aarhus. Anna læser til folkeskolelærer på første år og bruger meget tid på sit studie og med veninderne.

Hun ejer ikke så mange ting. Det mest værdifulde hun har, er hendes computer og hendes nye mountainbike, som hun kører på hver weekend. Anna er meget prisbevidst og god til at holde et budget selv om det er lavt.

Hun har et studiejob og foretrækker, at bruge sin løn på tøj og oplevelser, så for hende er det vigtigt at finde den billigst mulige forsikring, der vil sikre hende og de mest nødvendige ting på lavt budget.

Findes der en billig indboforsikring for studerende?
Ja, Yndlings.

Det var Annas roomies, der introducerede hende for Yndlings – som et billigt alternativ til indboforsikringen. 

For 19 kr. om måneden får Anna en basispakke, der består af ansvarsforsikring, genhusning, og retshjælp. De forsikringer, der kan være dyre ikke at have, og som vil betyde, at Anna ikke selv står med regningen, hvis hun er uheldig og forårsager skade på andre personer eller andres ting. På den måde har Anna sikret sig med de mest basale forsikringer, til lavest mulig pris på markedet.

Anna har desuden valgt at forsikre hendes nye cykel og laptop. Hendes computer og den nye mountainbike er blevet forsikret som enkeltgenstande og uden binding. Anna kan derfor opsige Yndlings når som helst. Det hele foregår online, det er billigt, personligt og nemt, det er præcis den slags forsikringer, Anna leder efter.

Dækker Yndlingsforsikringen i udlandet?
Hjælper Yndlings Anna på studieturen til Barcelona? 
Ja, det gør Yndlings. 

På helt almindelige ferier op til 3 måneders varighed, er du dækket på nøjagtig samme vilkår, som hvis du var derhjemme.

Læs mere om Yndlings og køb en billig forsikring her

For Peter og Marie er det vigtigt, at alle ting er forsikret
Peter og Marie er lige flyttet sammen i en 3-værelses lejlighed. De mødte hinanden på cand.scient. studiet og har været uadskillelige siden.

Peter elsker at kitesurfe og har en masse dyrt grej, som ligger i deres kælderrum. Marie har en forkærlighed for design og brugskunst, og bruger det meste af sin løn fra studiejobbet på keramik, design og litografier til hjemmet.

Peter og Marie passer meget på deres ting og vil for alt i verden ikke miste dem. De har brug for en billig indboforsikring, fordi de har mange dyre ting. 

Ting, der betyder meget for dem, og som de ikke vil have råd til at købe på ny, hvis de bliver stjålet. Men er Yndlings, det rette valg for Peter og Marie?

Nej, det er Yndlings ikke. 

De ejer en del ting, som de gerne vil forsikre og når de bor sammen som kærester, kan de derfor tegne en fælles indboforsikring. Det kan man ikke, hvis blot man er roomies, så her er en forskel, du skal være opmærksom på.

For Marie og Peter er det et bedre valg at købe en indboforsikring, fordi den dækker hele deres indbo og deres fælles værdier.

Indboforsikring til unge dækker også erstatningsansvar
Mange studerende er ikke klar over, at indboforsikringen også dækker det personlige erstatningsansvar. Det betyder, at det ikke bare er Peters grej og Maries designsamling, der er dækket af indboforsikringen, men også skader, som de kan være uheldige at påføre andre. 

Du kan tegne en indboforsikring hos Alm Brand her.

Hvorfor vælge en Yndlingsforsikring?
Missionen med Yndlings er at give alle råd til de basale forsikringer, som kan være dyre at leve foruden.

Vi har erfaret, at der er studerende, som mangler et alternativ til en indboforsikring. Et alternativ, hvor du kun forsikrer det, som betyder mest for dig fx din telefon og din cykel.

Yndlings er skabt på de studerendes præmisser - billigt, nemt og overskueligt. Når du forsikrer dine YndlingsTing, tegner du samtidig en ansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude, og du kommer til at gøre skade på andres ting eller andre personer.

Yndlings er perfekt for dig der:

  • ønsker Danmarks billigste forsikring
  • bor med en roomie
  • selv vil bestemme, hvad du forsikrer
  • vil have økonomisk sikkerhed
  • vil kunne overskue alt online

Hvad koster Yndlings?
En basis forsikring hos Yndlings koster kun 19 kroner om måneden – så er du forsikret, hvis uheldet opstår, uanset om det gælder andres ting eller skade på andre.

Yndlings dækker med det samme, og er uden binding.
Det er nemt, billigt og overskuelig.

Køb og læs mere om Yndlings.dk her

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel