Tilbage
feb
27

Jeg er ung og skal bruge en billig indboforsikring

Er du ung og på jagt efter en billig indboforsikring? Er det så det du skal have? Findes der et billigere alternativ? Yndlings er et billigt alternativ til en indboforsikring og det rigtige valg for Andreas, men ikke for Emil. Men hvad med dig?

Her følger en historie om Andreas og Emil – og deres jagt på en billig indboforsikring til unge. De har det til fælles, at de begge er flyttet hjemmefra, og derfor ikke længere er dækket af fars eller mors forsikring. De er unge og begge under uddannelse og ønsker derfor en billig løsning, men er den billige løsning den samme løsning? 

Der, hvor de to er forskellige i deres søgen efter en billig indboforsikring, er, at Emil ejer mange værdifulde ting og Andreas ejer ikke så mange værdifulde ting, ud over en telefon og en computer.

Læs deres historie, deres valg af forsikring og bliv klogere på, hvilken forsikring der så giver bedst mening for dig.

Andreas historie:
Andreas på 25 år har lejet et værelse hos en ven. Der er ikke meget plads, men han har heller ikke så mange ting, så det er rigeligt til ham.

Andreas har dog to meget værdifulde ting, en iPhone X og en MacBook. Hans liv fungerer ganske enkelt ikke uden disse to ting.

Andreas vil gerne have en indboforsikring, men han synes, at de traditionelle indboforsikringer er lidt overkill, når nu at det kun er hans telefon og hans computer, der udgør en reel værdi i hans indbo – så findes der et billigt alternativ til Andreas?

Findes der en billig indboforsikring til unge?
Ja, Yndlings, som egentlig ikke er en indboforsikring, men er en forsikring, hvor der er skåret helt ind til benet, således at du kun får det, der er absolut allermest nødvendigt for dig - nemlig en ansvarsforsikring og mulighed for at forsikre enkelte ting.

Ser du, en indboforsikring dækker ikke kun dine ting, men dækker dig også, hvis du er uheldig, og du kommer til at ødelægge andres ting eller endnu værre, forårsage skade på andre personer.

Skulle det ske, hvem betaler så, når du bliver mødt med et erstatningskrav?

Ja, det gør din ansvarsforsikring, hvis du har sådan én? Den er inkluderet i din indboforsikring, men hvis du ikke har en indboforsikring, så har du brug for at købe en ansvarsforsikring som minimum og det kan du med Yndlings.

Så for en fyr som Andreas, der gerne vil spare penge på sine forsikringer og som ikke har meget indbo, men stadig skal have en ansvarsforsikring ( for det bør alle), for ham er Yndlings et godt valg og han kan så vælge at enkeltforsikre sine to uundværlige ting iPhonen og hans MacBook.

Læs mere om Yndlings - den forsikring Andreas valgte her

Emils historie:
Emil på 24 år er en rigtig samler. Han har blandt andet arvet hele mormors mussel malede stel til 12 personer, en PH lampe og en Wegner stol.

Ligesom Andreas vil Emil gerne spare penge på sine forsikringer, så er Yndlings det rette valg for ham?

Nej, det synes vi ikke, for Emil ejer mange dyre ting, så ham vil vi anbefale at tegne en indboforsikring.

Indboforsikring til unge dækker også erstatningsansvar
Mange unge inklusiv Emil er ikke klar over, at indboforsikringen også inkluderer en ansvarsforsikring. Det betyder, at det ikke bare er Emils fine arvestykker, der er dækket af indboforsikringen, men også skader, som han risikerer at påføre andres ting eller personer.

Du kan købe en helt almindelig indboforsikring som den Emil valgte her

Hvorfor Yndlings?
Missionen med Yndlings er at give alle unge råd til basale forsikringer, som kan være dyre at leve foruden.

Vi har erfaret, at der er unge, som mangler et alternativ til en indboforsikring. Et alternativ, hvor du kun forsikrer det, som betyder mest for dig fx din telefon eller din cykel.

Yndlings er skabt på de unges præmisser - billigt, nemt og overskueligt. Når du forsikrer dine YndlingsTing, tegner du samtidig en basisforsikring, som altså inkluderer den vigtige ansvarsforsikring.

Yndlings er perfekt for dig der:

  • ønsker Danmarks billigste forsikring
  • bor med en roomie
  • selv vil bestemme, hvad du forsikrer
  • vil have økonomisk sikkerhed
  • vil kunne overskue alt online

Hvad koster Yndlings?
YndlingsBasis koster kun 19 kroner om måneden – så er du forsikret, hvis du er uheldig og kommer til at gøre skade på andres ting eller andre personer.

Yndlings dækker med det samme og er uden binding.

Det er nemt, billigt og overskuelig.

Læs mere om Yndlings her

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel