Tilbage
Ny telefonskærm koster kassen, så hvad sker der, når danskerne smadrer dem?
mar
14

Ny telefonskærm koster kassen, så hvad sker der, når danskerne smadrer dem?

Samsung har netop lanceret deres nyeste topmodel, Samsung S9, der skal tage kampen op med Apples iPhone X. Fælles for begge modeller er de såkaldte infinity-skærme – en skærmtype - der er væsentligt dyrere at producere end tidligere. Derfor er det nu også en ekstra dyr fornøjelse at være fummelfingret. Så hvad sker der for de fummelfingrede danskere, der er uheldige at smadre deres skærm? Det har Forbrugerrådet undersøgt, læs med her.

Ny teknologi og nye priser
Det koster en hel del at være med på beatet og have de nyeste smartphones. Apple og Samsungs nye flagskibsmodeller bliver ikke kun solgt til rekordhøje priser, men sætter også nye standarder for priserne på ekstraudstyr, som eksempelvis udskiftning af glasset på telefonens skærm. Ifølge Apples egen prisliste skal du slippe hele 2.400 kroner for et nyt glas til en iPhone X. Av, av, av...

Når telefonen er din bedste ven
Vi bruger den til det hele. Bank, forsikring, offentlig transport, Instagram, Google. Den fede telefon er vel også et signal til omverden og én af årsagerne til, at vi investerer i de nyeste modeller?

Ifølge en undersøgelse foretaget af Tns Gallup ejer 85% af alle danskere over 15 år en smartphone og de fleste af os har enten selv prøvet det eller kender en, som har stået med en smadret skærm og hvad sker der så?

En smadret skærm og hvad så?
I 2016 foretog Forbrugerrådet Tænk en undersøgelse, der viser, at kun 46% af den danske befolkning vælger at få foretaget en reparation af deres smartphone, når den går i stykker.

I undersøgelsen begrunder en del af de adspurgte beslutningen med, at det er for dyrt at få repareret en telefon.

Der går altså overraskende mange danskere rundt med en smartphone, der af den en eller den anden grund er defekt. Ifølge undersøgelsen ender mange med at købe en ny smartphone fremfor at få den gamle repareret. Sikke et forbrug siger vi bare.

Yndlings har Danmarks billigste mobilforsikring
Hos Yndlings synes vi ikke, at der er nogen grund til, at du skal smide din smartphone ud, hvis den ved et uheld går i stykker – både af hensyn til miljøet og din pengepung.

Som studerende er økonomien ofte stram og derfor kan det være svært at finde 2.400 kroner til en reparation af en telefonskærm. Der er mange andre ting, der er sjovere at bruge pengene på.

Med YndlingsTing kan du blandt andet forsikre din smartphone til Danmarks billigste priser. Forsikringen dækker både ved skader, men også hvis du skulle blive udsat for tyveri.

Forsikringen er uden selvrisiko, som andre forsikringsselskaber opkræver - og så dækker den i øvrigt også, når du tager på ferie.

Iøvrigt - hvad hjælper det, at du har den nyeste telefon på markedet, hvis skærmen er smadret? Hvilket signal sender du så? Det er den slags vi hjælper dig med at få fikset hurtigt.

Vi dækker inden for 24 timer
Hvis du skulle være så uheldig at blive ramt af en skade, eksempelvis en ødelagt skærm, så bestemmer du selv, hvor du vil have denne lavet.

Du lægger ud for reparationen, men vi overfører pengene inden for 24 timer. Du skal blot sende os en kvittering. Det nemt og enkelt.

Hvad koster sådan en forsikring?
Prisen afhænger af, hvilken telefon du har og hvor gammel den her.
Beregn hurtig din pris her.


Hvis du har spørgsmål så ring til os på  87 10 18 10 eller send en besked til os via vores Facebook-side

JOIN US PÅ FACEBOOK  - vi laver sjov, giver tips og har masser af konkurrencer.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel