Tilbage
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Ny undersøgelse: Hver tredje studerende på erhvervsuddannelserne fravælger indboforsikringen, når månedens budget skal lægges.

Er det nu nødvendigt? Det spørgsmål stiller mange studerende sig selv, når forsikringsbeløbet siver ud af kontoen ved en ny måneds entre. Pengene kan føles spildte – lige indtil uheldet rammer.

For hvis lejligheden brænder eller du får ufrivilligt besøg, hvor mobil, pung og laptop forsvinder, kan der med et fingerknips opstå et gigantisk hul i budgettet hos den uheldige. Et hul som de færreste selv kan dække med SU’en. Den økonomiske satsning kan derfor hurtigt vise sig at være væsentlig dyrere, end den studerende først havde forstillet sig.

Derfor er det bemærkelsesværdigt, at hver tredje studerende på en erhvervsuddannelse og en kort videregående uddannelse ikke har en indboforsikring. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Norstat for Yndlings fra Alm. Brand.

 

Yndlings - forsikring on demand

Derfor tilbyder Yndlings mere enkle forsikringsløsninger, som selv studerende kan få råd til i et stramt budget. Her kan du få forsikret enkelte ting som din smartphone, din cykel, din computer eller din iPad. Du kan også blot nøjes med den vigtige ansvarsforsikring. Pointen er, at du vælger selv til og fra, og prisen er studie-venlig.

Når du fx. køber en smartphoneforsikring, får du helt automatisk en ansvarsforsikring med i prisen, således at du også er forsikret, hvis du er uheldig at gøre skade på andre ting eller personer.

Yndlings er Danmarks billigste forsikring

Den største barriere for unge mennesker, der ikke har købt sig de mest basale forsikringer, er prisen, har de fortalt os. 

Det har vi besluttet os for at gøre noget ved og derfor har vi oprettet Yndlings - som er Danmarks billigste ansvarsforsikring til kun 19 kr./md. 

Det svarer til, hvad du kan købe en pose chips for. Det er nu så billigt at forsikre sig, at alle har råd til det.

 

Køb & Læs mere om Yndlings her

 

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så skriv til os via chatten eller ring til os på 87 10 18 10. Så er vi klar til at hjælpe dig.

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel