Tilbage
maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

En ny undersøgelse viser, at 40% af de unge kommer til at ødelægge ting ved et uheld i løbet af et år.

Er unge mennesker mere fumlefingrede end den gennemsnitlige dansker? Noget tyder på det.

Unge mennesker har som regel gang i mange ting - gerne samtidig - og derfor kan det være svært at have et øje på alt.

Det kan betyde, at mobiltelefonen smutter ud af hånden og ned på asfalten, at kaffen ryger i tastaturet eller at den nye fladskærm ikke lige blev hængt op som anbefalet og derfor brager i gulvet, når der jubles over endnu en scoring fra Christian Eriksen på fodboldlandsholdet.

En ny måling foretaget af Norstat for Yndlings fra Alm. Brand viser, at ca. hver fjerde dansker kommer til at ødelægge ting ved et uheld mindst en gang i løbet af et år.

Men blandt de 18- til 34-årige er det næsten 4 ud af 10, som oplever at ødelægge deres ting ved et uheld, hvilket er væsentligt højere end de ældre aldersgrupper.

 

Beregn pris på forsiking af din computer her

 

Kun 54% af de unge mellem 18 og 34 år har en ansvarsforsikring, hvilket er markant færre end for de øvrige aldersgrupper. Der er også hele 10 % af de unge, som ikke er dækket af en indboforsikring.

Yndlings er Danmarks billigste ansvarsforsikring
Den største barriere for unge mennesker, der ikke har købt sig de mest basale forsikringer, er prisen, har de fortalt os. 

Det har vi besluttet os for at gøre noget ved. Derfor har vi oprettet Yndlings - som er Danmarks billigste ansvarsforsikring til kun 19 kr./md. 

Det svarer til, hvad du kan købe en pose chips for på tanken. Det er nu så billigt at forsikre sig, at alle har råd til det.

Yndlings - forsikring on demand

Hos Yndlings kan du få forsikret enkelte ting som din smartphone, din cykel, din computer eller din iPad. Du kan også blot nøjes med den vigtige ansvarsforsikring. Pointen er, at du vælger selv til og fra, og prisen er studie-venlig.

 

Køb en billig forsikring her

 

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, så skriv til os via chatten eller ring til os på 87 10 18 10. Så er vi klar til at hjælpe dig. 

 

Øvrige artikler

maj
28

Unges ting er mere udsatte end andres

Læs artikel
maj
27

Unge på erhvervsuddannelserne gambler med indboet

Læs artikel
maj
24

Yndlings er forsikring on demand

Læs artikel